Ofertă unică în Jardines Colgantes, Chayofa!

Paul Gânsca

Pentru mai multe detalii nu ezita sa mă contactezi aici 
TEL +34624921052 +40753251974
🌟 Vilă de Vânzare 🌟
🛏️ 3 Dormitoare
🚿 3 Băi
🏊 Piscină Privată Încălzită
🌳 Terasă și Grădină
🚗 Garaj & Depozit
📐 Suprafaţă Construită: 220 m²
🏞️ Suprafaţă Teren: 350 m²
💰 IBI (Impozit Anual): 1.000 €
💼 Taxe Comunitare: 67 €
💸 Ofertă de Vânzare: 930.000 €
🏠 Descrierea Proprietății 🏠
Descoperiți această vilă independentă exclusivă în Chayofa, situată într-o urbanizare privată selectă. Cu un design spațios și contemporan, această proprietate impresionantă întinde pe două etaje.
La parter, veți găsi un living generos iluminat de ferestre mari, o bucătărie elegantă echipată cu electrocasnice de ultimă generație și o zonă de luat masa. Plus, o toaletă pentru confortul adăugat.
Pe primul etaj, vă așteaptă trei dormitoare confortabile cu dulapuri încorporate și trei băi complete, asigurând intimitate și confort. Proprietatea este înconjurată de o grădină rafinată, terase private și o piscină răcoritoare, împreună cu un garaj privat. Solarul vă oferă spațiu pentru a vă bucura de soare, iar sistemul de aer condiționat vă menține confortabil în orice moment.
Pentru securitate, este instalat un sistem de supraveghere video, iar materialele de cea mai înaltă calitate sunt folosite în întreaga proprietate. Cu spații mari și o suprafață construită de 220 m², această casă este ideală pentru a vă bucura în familie.
Nu ratați ocazia de a achiziționa această proprietate magnifică! Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a aranja o vizionare! 📞📆
 
🏆 𝙋𝙖𝙪𝙡 𝙂𝙖̂𝙣𝙨𝙘𝙖̆
𝑷𝒓𝒐𝒑𝒆𝒓𝒕𝒚 𝑨𝒎𝒃𝒂𝒔𝒔𝒂𝒅𝒐𝒓 𝑻𝒆𝒏𝒆𝒓𝒊𝒇𝒆
📲 Whatsapp: +40 753 251 974
📫 office@infotenerife.ro

Compare